Рум'яні та соковиті млинці з куркою можуть стати чудовим доповненням як звичайного обіду у родинному колі, так і святкового застілля. Як їх приготувати?
Тонкі та ніжні млинці – це дуже універсальна страва. Їх можна просто подавати на стіл із варенням або сметаною, або зробити з них торт або солону закуску. І кожна така страва чудова по-своєму. Ми ж пропонуємо скуштувати млинці з апетитною начинкою з курячого м'яса та печериць.
Рецепт млинців з куркою та грибами
Інгредієнти:
- Молоко -250 мілілітрів
- Вода – 100 мілілітрів
- Борошно - 150 грамів
- Яйця – 2 штуки
- Сіль – половина чайної ложки
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Вершкове масло – 50 грамів
- Куряче стегно - 1 штука
- Печериці – 200 грамів
- Сметана – 2 столові ложки
- Сіль та мелений перець – на смак
- Цибуля – 1
Приготування:
- Покладіть курку в каструлю і залийте питною водою, поставте на вогонь і варіть до готовності.
- У цей час можна зробити млинці. Для цього в глибокій мисці потрібно змішати молоко, теплу воду, яйця, олію, сіль і додати борошно. Змішайте інгредієнти до однорідної консистенції.
- На розігрітій сковороді обсмажуйте млинці з обох боків.
- Для начинки потрібно відокремити куряче м'ясо від кісток і нарізати його кубиком.
- Цибулю слід очистити і нарізати, після чого обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
- Додайте в сковороду нарізані печериці та тушкуйте до готовності.
- Після до грибів і цибулі потрібно додати куряче м'ясо, посолити, поперчити начинку і додати сметану.
- Обсмажте протягом кількох хвилин та знімайте з вогню.
- На один млинець кладіть по столовій ложці начинки та загортайте конвертиками або рулетами, як вам зручно.
- Після цього обсмажте їх з двох сторін і подавайте на стіл.
Смачного!
А раніше ми ділилися рецептом дерунів по-швейцарськи без борошна та яєць.