Today.ua

Млинці з куркою та грибами: покроковий рецепт ситної закуски

Рум'яні та соковиті млинці з куркою можуть стати чудовим доповненням як звичайного обіду у родинному колі, так і святкового застілля. Як їх приготувати?

Тонкі та ніжні млинці – це дуже універсальна страва. Їх можна просто подавати на стіл із варенням або сметаною, або зробити з них торт або солону закуску. І кожна така страва чудова по-своєму. Ми ж пропонуємо скуштувати млинці з апетитною начинкою з курячого м'яса та печериць.

Рецепт млинців з куркою та грибами

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Покладіть курку в каструлю і залийте питною водою, поставте на вогонь і варіть до готовності.
  2. У цей час можна зробити млинці. Для цього в глибокій мисці потрібно змішати молоко, теплу воду, яйця, олію, сіль і додати борошно. Змішайте інгредієнти до однорідної консистенції.
  3. На розігрітій сковороді обсмажуйте млинці з обох боків.
  4. Для начинки потрібно відокремити куряче м'ясо від кісток і нарізати його кубиком.
  5. Цибулю слід очистити і нарізати, після чого обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
  6. Додайте в сковороду нарізані печериці та тушкуйте до готовності.
  7. Після до грибів і цибулі потрібно додати куряче м'ясо, посолити, поперчити начинку і додати сметану.
  8. Обсмажте протягом кількох хвилин та знімайте з вогню.
  9. На один млинець кладіть по столовій ложці начинки та загортайте конвертиками або рулетами, як вам зручно.
  10. Після цього обсмажте їх з двох сторін і подавайте на стіл.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом дерунів по-швейцарськи без борошна та яєць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ