Today.ua

Модне жіноче взуття на літо: які моделі будуть актуальні у 2024 році

Модниці активно готуються до літнього сезону та продумують стильні образи. Звичайно, вони не будуть повними без взуття. Тому стилісти розповіли, які моделі босоніжок та туфель будуть у тренді у теплу пору року.

В'єтнамки

Легкі шльопанці з ремінцем між пальцями давно увійшли до моди. Це комфортне та легке взуття, яке відмінно підходить для спекотних днів. І у 2024 році вони також будуть актуальними. Особливу увагу модницям варто звернути на в'єтнамки з ремінцями, із застібкою на щиколотці, з блискучими елементами та на маленькому підборі.

Kitten heels

Взуття на невеликому підборі потрапило у тренди навесні 2024 року. І влітку ця тенденція збереже актуальність. Тому жінки можуть сміливо вибирати туфлі та босоніжки на kitten heels, щоб створити стильний літній образ.

"Гладіаторські" босоніжки

Ефектні босоніжки з довгими ремінцями, які зав'язуються на щиколотці або доходять аж до коліна, знову повернуться до трендів. Стилісти радять створювати літні луки з таким взуттям, доповнюючи його легкими сукнями або короткими шортами, щоб отримати повсякденний чи романтичний образ.

Висока платформа

Босоніжки або шльопанці на високій платформі відмінно підійдуть для створення образу на вихід. А модниці, які звикли носити підбори, можуть ходити в них на прогулянки або навіть в офіс, якщо дрес-код дозволяє відкрите взуття.

Балетки

Ці зручні легкі туфлі знову стали модними навесні. Влітку балетки також будуть актуальними, особливо якщо вибирати моделі з легких або сітчастих матеріалів. У такому взутті можна піти на пляж, на роботу або на зустріч із друзями.

Пропонуємо також дізнатися, який колір джинсів стане головним трендом літа 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ