Today.ua

Модні акценти: які аксесуари стануть хітами 2024 року

Кожен модний образ потрібно завершувати відповідними аксесуарами. Це можуть бути красиві сережки, масивне намисто, цікавий браслет або кільця. Такі акценти відображають настрій жінки та стають яскравою окрасою її вбрання. А які аксесуари будуть найактуальнішими у 2024 році?

Сумки

У 2024 році сумки стануть не просто зручним та практичним доповненням образу, а й яскравим акцентом. Стилісти радять звертати увагу на геометричні форми, нетрадиційні матеріали та оригінальний дизайн, який виділятиметься та урізноманітнить повсякденні вбрання.

Мінімалізм

Акуратні сережки, невеликі каблучки та тонкі браслети також будуть у моді в новому році. Завдяки універсальності та простоті таких виробів вони відмінно доповнюють будь-який образ, надають ніжності жінці та виглядають лаконічно та аристократично.

Квіти

Великі квіткові аксесуари знову повернуться до моди. Ця тенденція на деякий час втратила актуальність, але у 2024 році стилісти пропонують зробити такі прикраси ефектною особливістю образу. Це можуть бути сережки, кільця або брошка у вигляді квітки або ж простий чокер з красивим півонією або трояндою збоку. Тут вже модниці можуть вибирати на власний смак.

Червоний

У 2024 році червоний колір неймовірно актуальний. І багато знаменитих модниць активно демонструють образи з аксесуарами різних відтінків – від бордового до червоного. Тому зараз саме час вибрати червону сумку, сережки, колготи і навіть сонцезахисні окуляри.

Кепки

Бейсболки продовжують бути актуальними не лише у чоловічому гардеробі. Жінки також можуть вибрати кепку з цікавих матеріалів, наприклад вельвету, кашеміру або вовни. Такий головний убір дозволить створити змішаний та стильний образ на кожен день.

Банти

Прикраси з бантами також стануть актуальними. Вони ідеально підійдуть для створення класичного вечірнього чи повсякденного образу. Тому модницям варто вибрати аксесуари для шиї з милими бантом або шпильку для волосся з більшим бантиком.

Пропонуємо також дізнатися про модні фасони джинсів, які будуть актуальні у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ