Today.ua

Модні стрижки для жінок за 50: візуально омолоджують і надають об'єму волоссю

Жінки віком понад 50 років роблять все, щоб приховати свій справжній вік. Для цього вони користуються великою кількістю косметичних засобів, фарбують волосся, щоб замаскувати сивину, а деякі взагалі йдуть до пластичного хірурга. Але іноді, щоб освіжити вигляд, досить просто зробити правильну стрижку.

Стилісти назвали кілька стрижок, які чудово підходять зрілим модницям. Ці зачіски надають волоссю необхідний об'єм і візуально омолоджують жінку.

Піксі-боб

Тим жінкам, які хочуть додати родзинку у свій стиль, варто звернути увагу саме на цю стрижку з об'ємом на потилиці та асиметричним чубчиком. З такою зачіскою зрілі модниці будуть виглядати молодшими і стильнішими, особливо якщо додадуть у волосся трохи світлих відблисків, які на тон або два світліші за основний колір.

Подовжене каре з чубчиком-шторкою

Такий варіант стрижки підходить тим жінкам, які не готові до сміливих експериментів, але хочуть змінити стиль. Ця зачіска буквально змінює зовнішність жінки. Волосся, що м'яко обрамляє обличчя, підкреслить очі і приховає зморшки, тим самим візуально роблячи представницю прекрасної статі візуально на кілька років молодшою.

Класичне каре

Каре завжди залишається актуальним, оскільки воно надає волоссю об'єму. Тому жінки старше 50 років можуть сміливо робити таку зачіску, якщо хочуть виглядати молодо та сучасно. І з усіх варіантів каре краще вибирати класичну форму з прямим зрізом. За бажання її можна доповнити чубчиком.

Пропонуємо також дізнатися про стрижки, які візуально роблять обличчя більш струнким і молодшим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ