Today.ua

Модні светри 2024 року: трендові фасони, які будуть актуальні взимку

Светри – це практичний та надзвичайно зручний предмет гардероба, який допомагає зігрітися навіть у найхолоднішу погоду. Але він може стати також деталлю стильного образу. Які фасони светрів будуть актуальними взимку 2024 року?

Дизайнери пропонують безліч варіантів светрів, які можна надіти на роботу, на прогулянку, на побачення чи урочистий захід. Ми розповімо про ті моделі, які опинилися у трендах зими 2023-2024 років.

Укорочені светри

Светри довжиною до талії або до стегон можна поєднувати зі спідницями, джинсами та брюками, але важливо, щоб вони були із завищеною талією. Так вийде гармонійніший і тепліший образ.

Оверсайз

Об'ємні речі давно не виходять із трендів. Тому взимку 2024 року варто придбати оверсайз светр, який чудово поєднується з будь-яким низом. Це можуть бути широкі або вузькі джинси, строгі штани або спідниця.

Светр-сукня

В'язані сукні також потрапили до трендів. При виборі такого предмета одягу краще вибирати варіанти довжиною нижче коліна та з поясом, який підкреслить талію. Щоб отримати ефектний образ, слід поєднувати светр-сукню з елегантними високими чоботами або черевиками на грубій підошві.

Светри з вирізом

Светри з відкритою спиною або оригінальними вирізами допомагають створювати романтичні та ефектні образи для будь-якого випадку. Краще вибирати не облягаючі фасони, а об'ємніші, а також моделі з великою в'язкою.

Светри з розкльошеними рукавами

Багато стилістів пропонують робити акцент на рукавах при виборі светра. І одним із трендів стали розкльошені до низу рукави. Оригінальним доповненням можуть стати шнурки та зав'язки зі стрічками, які додадуть вбранню деякий шарм.

Светр з високим горлом

У дні, коли у звичайній трикотажній водолазці буде холодно, можна вибрати светр із високим горлом. Такий варіант чудово підійде для будь-якого випадку – як для походу в офіс, так і на прогулянку.

А раніше ми писали про те, як взимку 2024 носити модні светри оверсайз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ