Today.ua

Модні тенденції літа 2024: який одяг допоможе виглядати стильно

З наближенням літа всі модниці починають замислюватися над тим, який одяг буде в трендах, щоб збирати модні та стильні вбрання. І стилісти поспішили дати їм кілька рекомендацій щодо цього, назвавши головні тенденції літнього сезону 2024 року.

Міні-спідниці

Короткі спідниці – це хіт кожного літа. У 2024 році актуальними будуть різні фасони: прямі, на запах і трапецієподібні. Що стосується матеріалів, то краще вибирати легкі тканини, такі як шовк та бавовна. Вони додадуть легкості та грайливості образу.

Прозорі матеріали

Одним із головних трендів літа стане одяг із напівпрозорих та прозорих матеріалів. Сміливі модниці можуть носити спідниці та футболки з таких тканин, поєднуючи їх із більш стриманим верхом чи низом. Також можна вибирати одяг із прозорими вставками.

Білий колір

Одяг білого кольору додає образу свіжості, тому він такий популярний саме в літні місяці. Стилісти радять модницям складати монохромні образи або експериментувати з аксесуарами яскравих кольорів.

Металік

Відтінки золота та бронзи відмінно підходять для створення літнього образу. Вони надають йому блиску та розкоші та підкреслюють засмаглу шкіру.

Сукні-сорочки

Це зручна та стильна річ, яку можна носити як на пляж, так і в офіс. Вибираючи сукню-сорочку з різними принтами чи цікавого фасону, можна підкреслити свою індивідуальність. І доповнити її можна як гарними босоніжками на підборах чи танкетці, так і кедами.

Широкі брюки

Довгі широкі штани з легких тканин стануть незамінною річчю влітку. Вони візуально роблять стрункішими і довшими ноги, чудово поєднуються з різним верхом і виглядають дуже стильно.

Пропонуємо також дізнатися про наймодніші спідниці літнього сезону 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ