Today.ua

Взуттєві тренди: на які моделі варто зробити ставку навесні 2024 року

Мода не стоїть на місці, тож кожного сезону з'являються свої фаворити. І навесні 2024 року будуть актуальними кілька моделей взуття, якими варто поповнити свій гардероб. Порадами про те, як вибрати трендову пару туфель, поділилися з модницями стилісти.

"Котячі" підбори

Мода на високі підбори та величезні платформи повільно відходить у минуле. На їхнє місце прийшли мініатюрні підбори, які вже показали у своїх нових показах найвідоміші дизайнери. Взуття на "котячих" підборах одночасно зручне і елегантне, воно чудово виглядає як зі спідницями і сукнями, так з джинсами і брюками. Тому модницям варто придбати хоча б одну пару такої моделі.

Сітчасті туфлі

Туфлі з верхом із сітчастої тканини будуть модними не лише навесні, а й улітку. Такі моделі виглядають витончено та стильно, вони дозволять доповнити повсякденне та святкове вбрання. Водночас, туфлі із сітчастого матеріалу дозволять ногам "дихати" у теплі дні.

Чоботи з широкою халявою

Чоботи та черевики, що щільно облягають ноги, також залишаються актуальними, але справжнім модним хітом навесні стане взуття з широкою халявою. Чи то ботильйони, чи чоботи вище коліна, вільний силует допоможе створити трендовий і вишуканий образ, який відмінно поєднується з короткими спідницями та шортами, джинсами та сукнями максі.

Біле взуття

Білий колір став одним із трендів 2024 року. І взуття не є винятком. Тому навесні модниці можуть сміливо одягати туфлі, чоботи та черевики всіх відтінків білого, щоб створити модний образ.

Мюлі

Туфлі з відкритою п'ятою та гострим або квадратним носком стануть одним із хітів весняного та літнього сезонів. Вони можуть бути як на невеликому каблуці, так і без нього. Мюлі відмінно вписуються в різні образи і чудово виглядають як зі штанами, так і зі спідницями.

Пропонуємо також дізнатися про наймодніші колготки весни 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ