Today.ua

На концерті Анастасії Приходько пролунав вибух: “Що не день, то якісь пригоди“

Співачка Анастасія Приходько розповіла своїм шанувальникам про новий неприємний інцидент, який стався з нею. Виявилося, що під час одного із виступів артистки у залі стався вибух. На щастя, ніхто не постраждав.

Днями популярна українська співачка Анастасія Приходько вирушила до Черкащини, де в неї було заплановано кілька концертів. Цю поїздку виконавиця точно запам'ятає надовго, бо спочатку дорогою на виступ вона потрапила до ДТП, а потім прямо у залі, де вона виступала, стався вибух.

За словами артистки, під час концерту у місті Чигирин вибухнув прожектор. Про це Анастасія написала у своєму Інстаграмі. Співачка не на жарт злякалася і навіть задумалася про те, що варто сходити до церкви, бо надто часто у її житті почали відбуватися неприємні моменти.

"В мене під час концерту взорвався прожектор... Що не день, то якісь пригоди... Треба у церкву! Дякую Чигирин за підтримку", - написала Приходько.

Перебування в Черкасах також не обійшлося без повітряних тривог. Співачка зазначила, що у місті дуже часто звучить сирена і в чужому місці вона лякає Настю сильніше, ніж удома. Тож вона провела чимало тривожних хвилин під час гастролей.

Нагадаємо, що раніше Анастасія Приходько поділилася подробицями аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ