Today.ua

На різну довжину: названо чотири найкращі стрижки для тонкого волосся, які зроблять його густішим

Власниці тонкого волосся хочуть надати своїм кучерям об'єму, тому вибирають відповідні стрижки. Залежно від довжини волосся можна підібрати вдалу стрижку на будь-який смак. Стилісти радять звернути увагу на чотири стрижки.

Якщо ви звикли ходити з довгим волоссям і не готові з ними розлучатися, тоді слід зупинити свій вибір на стрижці на основі сесона. Ця стрижка дозволить зібрати волосся в хвіст, а також при правильному укладанні ходити і з розпущеним волоссям. Зовні вона дуже нагадує каскад, але шари волосся більш виражені. 

Прихильницям середньої довжини волосся стилісти рекомендують придивитися до різновидів каре. Зокрема, зараз у моді градуйоване подовжене каре. Не варто прагнути симетрії, вона підходить одиницям. Пасма повинні бути максимально філлірованими. Не бійтеся цього ефекту. 

А ось власницям короткого волосся можна зробити стрижку на основі боба, коли пасма на потилиці стрижуться коротше, а від тім'яної частини волосся йде на подовження. Можна вистригти чубчик або зробити завивку - така стрижка виглядатиме свіжо і стильно.

Для більшого об'єму тонкого волосся будь-яку стрижку необхідно додатково укладати. Найпростіший спосіб - за допомогою фена та щітки-гребінця. Можна використовувати додаткові засоби для створення кучерів, якщо ваше волосся хоч трохи в'ється.

Раніше повідомлялося, як виглядає стильна омолоджуюча стрижка блант боб, і кому вона пасує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ