Today.ua

Найгірші дружини: астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, з якими складно будувати сім'ю

Хороша дружина – справжній подарунок долі. Однак є жінки, які зовсім не створені для сімейного життя. З ними складно будувати стосунки та марно розраховувати на створення домашнього затишку. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представниці котрих точно не стануть хорошими дружинами.

Скорпіони

Жінки, народжені під цим знаком, вкрай емоційні. Спілкування з ними часто закінчується сварками та тривалим з'ясуванням стосунків. Скорпіони часто страждають від перепадів настрою, а це вкрай негативно впливає на атмосферу всередині сім'ї.

Терези

Представницям знаку Терези складно вести побут та виконувати рутинні домашні обов'язки. Вони часто не знають, як чинити в тому чи іншому випадку і намагаються перекласти відповідальність на будь-кого іншого.

Тельці

Жінки, народжені під знаком Тельці, зовсім не мріють про сімейне життя. Найчастіше їм начхати на думку свого чоловіка, через що в парі починаються виникати скандали. Серед Тельців – максимальна кількість розлучених.

Леви

Леви - егоїстки за своєю натурою. Вони завжди намагаються командувати і борються за лідерство у будь-яких відносинах, зокрема любовних. Такий стан справ не подобається їхнім обранцям. Жінкам цього вогняного знаку підійдуть лише ті партнери, які спокійно ставитимуться до шалених витівок і терпітимуть їх вибухонебезпечний характер.

Нагадаємо, що астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представниці яких начебто не старіють і довго залишаються молодими та привабливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ