Today.ua

Найкращі стрижки для об'єму тонкого та рідкого волосся: стильні варіанти різної довжини

Жінкам з тонким і рідким волоссям досить складно підібрати правильну стрижку, щоб приховати проблему. Але все ж таки є кілька стильних варіантів, які додадуть локонам об'єму.

Стилісти та перукарі радять дамам з тонким і рідким волоссям певні стрижки, які прості в укладанні, але створюють необхідний об'єм на голові.

Каре з рівним зрізом

Така стрижка візуально додає волоссю об'єм і виглядає дуже стильно. До того ж каре дуже невибагливе, тобто не потребує складного укладання. Потрібно лише використовувати великий круглий гребінець при сушінні феном.

Піксі

Ця стрижка відмінно підходить як молодим дівчатам, так і зрілішим жінкам. Вона відмінно виглядає на прямому і кучерявому волоссі, створюючи необхідний об'єм. Але варто пам'ятати, що піксі потребують щоденного укладання.

Маллет

Ця смілива стрижка нещодавно потрапила у тренди, але її вже спробувало багато зірок Голлівуду. Маллет може візуально зробити волосся густішим і додасть їм об'єм.

Каскад

Для дівчат з тонким і довгим волоссям відмінно підходить каскад, який робить зачіску більш пишною. Така стрижка за рахунок кількох рівнів виглядає об'ємною. Стилісти радять при укладанні створювати легкі хвилі, щоб зачіска ставала ще ефектнішою.

А раніше ми писали про стрижку грибний боб, яка також чудово виглядає на тонкому волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ