Today.ua

Наймодніші зачіски 2024 року: стилісти назвали актуальні стрижки та відтінки волосся

Мода постійно змінюється, і це стосується не лише одягу та взуття, а й зачіски. Тому на початку 2024 року стилісти розповіли, які стрижки та відтінки волосся будуть актуальними у найближчі 12 місяців.

У 2024 році головним трендом стане простота, природність та здоровий блиск волосся. Пропонуємо дізнатися, які стрижки та колір локонів будуть в моді.

Класичний боб

Здається, що ця стрижка ніколи не вийде із моди. І цього року вона знову актуальна. Але, за словами стилістів, варто зробити ставку на класичну модель завдовжки до підборіддя або трохи нижче. А любительки експериментів можуть спробувати доповнити його модними цього року чубчиками – ультра коротки чи "шторкою".

Каскад на довге волосся

Власницям довгого волосся у 2024 році можна спробувати каскад. Така стрижка виглядає максимально природно і надає необхідного об`єму. Вона делікатно підкреслює обличчя та підходить до будь-якої його форми. До того ж, каскад дуже просто укладати феном та круглим гребінцем.

Укорочена "Рейчел"

Ця багатошарова стрижка стала неймовірно популярною завдяки зачісці однієї з головних героїнь культового серіалу "Друзі". І у 2024 році буде у тренді її вкорочена версія. Виглядає вона як довгий біб, але з каскадними пасмами по всій довжині волосся.

Трендові відтінки волосся

Каштановий

У 2023 році стилісти радили модницям теплі відтінки каштанового, а в новому році в трендах  холодніші тони. Вони більш універсальні та підходять всім жінкам. Тому брюнеткам варто скуштувати графітовий, "морозний каштан", "гіркий шоколад" та інші кольори.

Мелірування

Стилісти стверджують, що таке фарбування волосся створює максимально природний вигляд. І існує маса різних видів мелірування: шатуш, омбре, балаяж, бразильське, babylights та інші. Тому кожна модниця зможе вибрати ідеальний варіант.

Червоний

Руде волосся останні кілька років було в трендах, а у 2024 році жінки можуть спробувати сміливіші відтінки. Наприклад, червоний із синім підтоном, який зробить образ більш драматичним та ефектним.

Нагадаємо також про відтінки волосся, які візуально старять жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ