Today.ua

Наймодніший манікюр весни: стильні ідеї дизайну нігтів у ніжних та яскравих відтінках

Манікюр може стати чудовим доповненням весняного образу. І навесні 2024 можна сміливо зробити славку на синю гаму. Пропонуємо кілька красивих та стильних варіантів модного манікюру, які підійдуть для повсякденного життя чи свята.

Найчастіше у весняному манікюрі використовуються свіжі та яскраві відтінки, які асоціюються з теплом та цвітінням природи. Але в 2024 році модним буде дизайн нігтів із насиченим синім кольором або холоднішими тонами.

Блакитний та небесний – одні з найпопулярніших відтінків цієї весни. Вони виглядають дуже свіжо та стильно. Такий манікюр можна зробити як на кожен день, так і для особливого випадку.

Звичайно ж, можна використовувати й інші відтінки цього красивого кольору. Тут уже кожна модниця має орієнтуватися на власні уподобання та гардероб.

Що стосується прикраси нігтів, то можна урізноманітнити синій манікюр геометричними чи рослинними візерунками, стразами та лаком сріблястого чи золотого кольору.

Майстри манікюру також пропонують додавати контрастні відтінки та використовувати різні техніки, щоб зробити нігті ще більш красивими та оригінальними.

Це може бути омбре, перевернутий або класичний французький манікюр, або ж нафарбувати кожен ніготь різним відтінком синього кольору.

Для любительок більш ніжних відтінків пропонуємо кілька варіантів світлого манікюру на весну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ