Today.ua

“Наполеон“ із трьох інгредієнтів та без заміса тіста: найшвидший рецепт торта

"Наполеон" - один із найсмачніших тортів. Але на його створення йде багато часу, якщо дотримуватися традиційного рецепту. Спробуйте найпростіший спосіб приготування десерту.

Наполеон готується довго: спочатку потрібно зробити тісто, охолодити його в холодильнику, розкотити, а потім випікати у духовці. Після цього готують заварний крем, а ще потрібно почекати, поки торт просочиться. Зайняті господині оцінять легший спосіб побалувати себе солодкими ласощами.

Для приготування торта потрібно три продукти: вже готове листкове дріжджове тісто, яке можна купити у найближчому супермаркеті, банка згущеного молока і пачка вершкового масла жирністю 82,5%.

В упаковці листкового тіста зазвичай чотири листи. Можна взяти дві порції, якщо бажаєте великий тортик. Розкладіть коржі на пергаментному папері та відправте в духовку. Випікайте коржі - вони будуть готові за десять хвилин при температурі 180 градусів.

Готові коржі потрібно розрідити на шари і зчистити верхній шар вилкою. Крихти стануть у нагоді для прикрашання десерту.

Крем також готується дуже просто. З'єднайте у глибокій ємності 180-200 г якісного вершкового масла та банку згущеного молока (380 г). Збийте їх міксером на високих обертах.

Коржі можна перемазувати кремом, поки вони гарячі. Так "Наполеон" швидше просочиться. Посипте його крихтою і залиште остуджуватися на столі, після чого можна відправити на кілька годин у холодильник або відразу подати. Ідеальне частування до чаю чи кави готове, приємного апетиту!

Раніше повідомлялося, як приготувати соковитий яблучний "Наполеон" із вершковим кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ