Today.ua

Названа стрижка, яка підходить будь-якій формі обличчя та типу волосся: варіанти укладання

Серед безлічі варіантів різних сучасних стрижок кожна жінка може підібрати собі підходящу. Тим більше що є зачіски, які підходять абсолютно всім. Одна з них – лонг боб.

Стрижки боб вже давно на піку популярності і можуть похвалитися величезною різноманітністю форм та довжини. І жінки, які хочуть зробити свій образ більш модним та сучасним, часто обирають саме такий тип зачіски. Пропонуємо дізнатися про подовжений боб, який підходить будь-якій структурі волосся і формі обличчя.

Це одна з найуніверсальніших стрижок, бо її можуть зробити жінки з круглим, квадратним чи витягнутим обличчям. У першому випадку зачіска приховає пухкі щоки, у другому - зробить риси обличчя м'якше, а в третьому потрібно додати чубок і ви отримаєте стрижку, що ідеально приховує довжину обличчя.

Власницям пишного волосся точно підійде стильний і ефектний лонг боб. Але й ті, хто не може похвалитися особливою густотою локонів, також можуть дозволити собі таку стрижку. Просто потрібно попросити перукаря зробити або ідеально рівний зріз, або градуювати волосся.

Що стосується укладання лонг боба, то тут безліч варіантів на кожен день. Волосся можна зібрати в низький пучок, заплести в невеликі романтичні коси, випрямити, завити або просто надати їм недбалого вигляду. З будь-яким укладанням стрижка виглядатиме чудово.

Нагадаємо також про стрижку боб у стилі old money, яка також потрапила у тренди 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ