Today.ua

Названі найкращі сумки для літніх образів: топ-5 трендових моделей на будь-який смак

Сумка з рафії – не єдина модель, яка чудово підходить для літнього сезону. Стилісти розповіли, які сумки будуть у моді цього року.

Директор з аксесуарів Bloomingdale Марісса Галанте Франк звернула увагу на наймодніші літні сумки. Із цього списку кожна дівчина знайде щось своє. Тут і офісний варіант, і вечірній, і спортивний, і повсякденний.

Найкращі літні сумки

Великі торби

На зміну тренду на мікро-сумки прийшла їхня цілковита протилежність. Цього року на подіумах було дуже багато не просто великих, а іноді гротескно величезних м'яких сумок. Вони чудово підійдуть для активних жінок, котрі майже весь день на ногах. Всередину можна скласти не тільки всі необхідні жіночі штучки, а й ноутбук, спортивний комплект і навіть фен (а раптом комусь треба).

Сумки з рафії

Безумовно, солом'яні сумки – це головний літній атрибут. З плетеними сумками можна ходити не лише на пляж, а й включати у літні міські образи.

Сумки з прикрасами

Ультрамілі сумки із прикрасами стали писком цього року. Такі сумочки дуже часто можна зустріти в секонд-хендах - вони виконані з бісеру, прикрашені паєтками, ґудзиками, блискітками та камінцями. Чим незвичніша сумка, тим цікавішим може стати навіть самий базовий образ.

Гламурні сумки на короткому ремінці

Невеликі сумочки - чудовий варіант для побачення чи вечірки. Вони чудово підійдуть для гламурних дівчат, які люблять підкреслювати свою сексуальність.

Полотнові сумки

Це і шоппери із щільного котону, і багети з парусини. Загалом всі тканинні сумки з грубого матеріалу зараз в моді.

Нагадаємо, стилісти показали п'ять наймодніших купальників 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ