Today.ua

Названо два знаки Зодіаку, які у вересні можуть втратити все, що мають

Вересень може стати переломним періодом для двох знаків Зодіаку. Всесвіт вирішить подати їм урок і відібрати все, що вони мають. Астрологи розповіли, кому варто готуватись до краху.

Знаки Зодіаку, які у вересні втратить усе

Овен

З представниками цього знаку Зодіаку дуже складно будувати стосунки, через їхнє бажання весь час з кимось посперечатися. Це вперті особи, які самі собі ставлять палиці в колеса. Замість того, щоб вислухати хорошу пораду, обміркувати та прийняти, вони не здатні обмежити своє его і намагаються завжди триматися своєї лінії. Зрештою Овни ризикують втратити всіх друзів, позбудеться поваги близьких та рідних. Астрологи рекомендують навчитися спілкуванню та бути люб'язнішими до оточуючих.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку дуже люблять скаржитися на життя та незадоволені тим, що мають. За це Всесвіт захоче їх провчити. Готуйтеся до того, що ви можете втратити абсолютно все – здоров'я, гроші, роботу, друзів та другу половинку. Через егоїстичність Риб та їхні звички вітати в хмарах близькі відвернуться від них, а кохана людина може проміняти на когось іншого. Щодо роботи, все буде зовсім негладко. Зірки обіцяють проблеми, починаючи зі штрафів і закінчуючи звільненням.

Нагадаємо, названо п'ять знаків Зодіаку, з якими краще не вступати у стосунки - вони принесуть лише біль та страждання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ