Today.ua

Названо ідеальні зимові штани, які можуть замінити джинси

З приходом холодів дівчата відмовляються від спідниць та суконь та переходять на джинси. Однак усю зиму тільки в джинсах не проходишь. Стилісти розповіли, які штани цього року опинилися на вершині популярності та здатні зробити образ цікавішим.

Найтрендовіші штани цієї зими

Йдеться про вельвет, який у 2023 році змістив із п'єдесталу джинси і навіть штани з вовни. Вельвет, нарівні з вовною та кашеміром вважається одним із самих осінньо-зимових матеріалів, а його фактура здатна урізноманітнити будь-який образ.

Цього року вельветові штани з'явилися в колекціях багатьох іменитих брендів, а блогери та знаменитості не змогли відмовитися від цієї теплої та затишної деталі гардеробу, показавши безліч стильних комбінацій.

Штани з вельвету абсолютно універсальні, а в їхній фактурі та зовнішньому вигляді немає нічого складного для стилізації. Вони доречні для офісу, і на побачення, для прогулянки з друзями, походу в магазин або на концерт.

На роботу, наприклад, вельветові штани можна одягнути з оверсайз сорочкою та трикотажним жилетом, доповнивши образ кедами чи лоферами. На побачення можна доповнити штани топом, шовковою блузою, з взуття обрати каблуки, ботильйони чи лофери. На кожен день в пару до штанів підійде об'ємний светр, кросівки та вкорочений пуховик.

Щоб вельветові штани не повнили, важливо обирати модель, яка ідеально сидить по фігурі, не надто облягає, але й не висить мішком. Краще пряма модель, яка завдяки своїй універсальності доповнить будь-який образ.

Нагадаємо, стилісти показали наймодніші джинси 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ