Today.ua

Названо наймодніші джинси осені 2023: три трендові фасони на кожен день

Джинси — одна з найтрендовіших речей у гардеробі, але кожен сезон модні джинси якихось фасонів виходять уперед, а решта здає позиції. Стилісти назвали найтрендовіші фасони джинсів майбутньої осені. Це ті речі, які можна носити щодня і почувати себе в них максимально комфортно.

Мішковаті джинси

Вільно сидячі моделі фасону wide leg — один із головних хітів сезону осінь-зима 2023/24. Посадка значення не має. Мішковаті широкі джинси однаково добре сидять як на талії, так і на стегнах. Щоб не перевантажувати силует, носити такі джинси найкраще з простим і не надто об'ємним верхом: топами, приталеними сорочками, водолазками.

Прямі джинси

Укорочені звужені фасони джинсів більше не в тренді. Так як мода циклічна, то і їх час ще настане, але поки відкладіть їх у дальні шухляди. Джинси краще вибирати максимально довгі, і головне – прямого крою. Вони універсальні та підійдуть як під будь-який одяг, так і взуття. Прямі джинси можуть бути частиною як ділового, так і повсякденного образу. Експериментуйте з різними відтінками деніму.

Джинси з високою посадкою

У тренди повернулися джинси з високою посадкою, які вже давно завоювали серця багатьох модниць. Вони можуть бути широкими, прямими або трохи звуженими, головне зберегти акцент на лінії талії. Щоб підкреслити довгі ноги та талію, вибирайте укорочений верх, або заправляйте сорочки та кофти у джинси. Джинси з високою посадкою підійдуть дівчатам з будь-яким типом фігури, як струнким, так і повним. Головне – вибрати річ свого розміру.

Раніше переможниця "Холостяка" Даша Квіткова показала, як носити наймоднішу сукню 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ