Today.ua

Названо наймоднішу стрижку на весну 2024: омолоджує і не потребує укладання

Зіркові стилісти назвали наймоднішу стрижку на весну 2024 року. Вона здобула популярність завдяки омолоджуючому ефекту та відсутності необхідності укладання.

Тренд зими та майбутнього весняного сезону – стрижка боб. Однак традиційне каре з рівним зрізом потребує укладання, а в іншому випадку виглядатиме неохайно. Тому серця модниць завоював рваний боб. Він передбачає довжину волосся нижче лінії вух і вище плечей. Головна особливість – профільовані кінчики.

У такій стрижці пасма не потрібно довго накручувати на браш (круглий гребінець) або витягувати до ідеальної рівності розпеченою праскою. У зачісці локони зістригають шарами різної довжини. Градуювання виглядає трохи недбало, створюючи ефект легкості та невимушеності.

Рваний боб став особливо популярним завдяки зірці серіалу "Уенсдей" Дженні Ортезі. Зухвала стрижка американської актриси ідеально підходить їй, підкреслює тонкі риси обличчя.

У поєднанні з рваним чубчиком ця зачіска максимально акцентує увагу на очах і може відволікти від зморшок на лобі. Тому її особливо люблять зрілі жінки старше 40 років.

Можна постригти рваний боб як на рівному, так і на хвилястому волоссі – у будь-якому випадку він буде виграшно виглядати, надавати образу грайливості. Чубчик можна зробити косим або укороченим, подовженим або "шторкою" - на будь-який смак і в залежності від особливостей зовнішності.

Як укладати стрижку

Ще одна перевага стрижки – її не потрібно укладати. Локони різної довжини виглядають ефектно навіть після природного висихання, перетворюючись на м'які хвилі.

Рваний боб додасть кучерявому волоссю ще більше об'єму. Оригінально виглядає ця зачіска з гелем, який надає ефекту мокрого волосся.

Нагадаємо про стрижку kitty cut, яка стала трендом 2024 року: вона оптимально підходить тонкому волоссю, позбавленому об'єму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ