Today.ua

Не лише шег і боб: названо п'ять стильних стрижок француженок, які не вимагають укладання

Французькі жінки залишаються стильними у будь-якому віці, і при цьому вони ніколи не витрачають багато часу на догляд за своєю зовнішністю. Важлива частина образу кожної француженки – стрижка. Серед фаворитів - стрижки, які потребують мінімального повсякденного догляду. Щоб стати схожою на парижанку і створити легкий романтичний образ, зверніть увагу на п'ять зачісок, про які ми розповімо нижче.

Французький шег

Це класика серед французьких зачісок, і її прихильниць не стає менше з року в рік. Стрижка робиться на волоссі середньої довжини та складається з м'яких текстурованих шарів різної довжини. Шег має природний об'єм, тому ідеально підходить дівчатам з тонким волоссям, а також красиво лягає на пряме та хвилясте волосся.

Французький боб

Ця стрижка стала найпопулярнішою у 2022 році, і її вже давно обирають не лише француженки. Французький боб стрижеться як класичний боб однієї довжини, але уникає гострих країв і звужується до низу. Універсальність зачіски для різного типу волосся робить її такою популярною серед модниць у всьому світі. Французькі жінки будь-якого віку рано чи пізно стрижуть біб і не шкодують, адже волосся через якийсь час відросте, якщо ви знову захочете повернутися до своєї довжини.

Довге волосся з чубчиком

Ті, хто не готовий розлучатися з довгим волоссям, стрижуть собі чубчик, і цілком нічим не поступаються за стилем дівчатам з шегі  або бобом. Зачіски з чубчиками є втіленням стилю француженок. Таку стрижку практично не потрібно укладати, вона виглядає дорого і витончено, головне, вчасно мити волосся. Чубчик підбирається під овал обличчя. Довжину волосся кожен залишає на власний розсуд.

Французька шапочка

Француженки люблять цю стрижку, хоча в інших країнах вона не така популярна. Найкраще стрижка виглядає на прямому важкому волоссі, яке саме по собі лягатиме в потрібному напрямку. На хвилястих локонах шапочку також можна стригти. Зачіска буде виглядати трохи недбало, але при цьому триматиметься форма.

Рвана стрижка

Француженки люблять створювати ефект нестриженого волосся. Для цього кінчики робляться трохи обірваними, а не зовсім прямими. Такого ефекту можна досягти спеціальною бритвою. Філіровані та рвані пасма завжди додають образу легкості та зухвалості, а також омолоджують власницю такої зачіски.

Раніше повідомлялося про чотири омолоджуючі стрижки на кучеряве волосся для жінок старше 50 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ