Today.ua

Не обов'язково йти до кав'ярні: як приготувати раф-каву в домашніх умовах

Замовити чашку гарячої ароматної кави можна в кожній кав'ярні. Але якщо не хочеться виходити з дому, то потішити себе улюбленим напоєм не складно і вдома. Наприклад, раф-кава готується досить просто і швидко. А її смак нічим не поступається тій, що була приготовлена професійним баристой.

Ми поділимося рецептом ніжної та ароматної раф-кави, яка готується без кавомашини або капучинатора.

Рецепт раф-кави в домашніх умовах

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Якщо у вас є кавомашина, слід приготувати в ній еспресо. Якщо апарату немає, то каву потрібно зварити в турці.
  2. Процідіть напій.
  3. Після цього потрібно підігріти вершки і влити їх в еспресо.
  4. Додайте до кави з вершками звичайний і ванільний цукор і перемішайте.
  5. Після напій потрібно збити блендером або міксером до піни, якщо у вас немає такого пристрою, як капучинатор, який використовується для збивання піни.
  6. На паровій бані підігрійте чашку або термостійку склянку і перелийте напій.
  7. Раф-кава готова! Її можна доповнити улюбленим сиропом, кокосовою стружкою, корицею чи натертим шоколадом.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачної та незвичайної на смак кави по-єврейськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ