Today.ua

Не тільки чихуахуа та шпіц: топ-5 порід собак, які завжди виглядають як цуценята

Чихуахуа та померанський шпіц користуються великою популярністю в українських сімей – їх часто заводять як кімнатних собачок. Величезна перевага цих порід у тому, що навіть дорослі собаки виглядають як цуценята. Але не лише вони одні. Кінологи розповіли, які ще породи можуть викликати величезне розчулення своїм зовнішнім виглядом.

Собаки, які завжди виглядають як цуценята

Кавалер Кінг Чарльз спанієль

Ця порода відрізняється приємним характером і стає людині справжнім другом. Їхні особливі вушка, опуклі очі та мила "усмішка" зачарують кожного.

Йоркширський тер'єр

Одна з найменших порід серед собак, яка зачарує не лише своїм розміром, а й шовковистою довгою шерстю.

Йоркіпу

Цей чарівний малюк вийшов після схрещення міні-пуделя та йоркширського тер'єра. Ця порода відрізняється не тільки чарівною зовнішністю, а й молодим духом – навіть старі собаки демонструють любов та спрагу до життя.

Мальтійська болонка

Крихітна порода з білою шерстю подарує багато кохання та тепла своїй родині.

Ши-цу

Ці невеликі собачки демонструють велику любов до дітей і чудово ладнають навіть із новонародженими. Ця порода стане чудовим вибором для першої тварини в домі з маленькою дитиною.

Бішон фризе

М'які та пухнасті як ведмедики Тедді ці собаки подарують дуже багато кохання та розчулення господарям. Цей прекрасний собака, якщо в домі вже є інші тварини або маленькі діти, оскільки дана порода дуже адаптивна до зміни обстановки.

Нагадаємо, кінологи розповіли, яку породу коргі краще взяти у квартиру, щоб собака ладнала з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ