Today.ua

“Боягузливе створіння“: карпатська мольфарка розповіла, коли помре Путін

Карпатська мольфарка, учасниця програми "Битва екстрасенсів" Магдалена Мочіовські розповіла, коли смерть наздожене російського диктатора. За її прогнозом, Володимир Путін невиліковно хворий і піде з життя вже до кінця 2023 року.

Мольфарка розповіла, що Путін хворий на онкологічне захворювання, проте завдяки народним методам лікування та біоенергетичній підтримці, які надають придворні екстрасенси, йому іноді стає краще.

"Особисто кремлівський диктатор у крові не купається, але на ньому є людська кров. Дуже багато крові. Так, він робить це чужими руками, але суть від цього не змінюється. Коли він помре, ми чітко не знаємо, визначити це в енергетичному плані неможливо – у нього є кілька двійників. Але гадаю, це станеться до кінця року", - зазначила мольфарка.

За її словами, двійники відволікають Путіна від якнайшвидшої смерті, розсіюючи енергетичні удари, які завдають екстрасенси. Працюють і штатні кремлівські екстрасенси, які, зокрема, розсіюють негативну енергію, що випромінюється простими людьми у сторону Путіна.

Мольфарка вважає, що російський диктатор вірить у надприродну езотерику і хоче захистити себе від будь-якої магії. Однак те, чого він так боїться, від того він і помре, вважає Магдалена Мочіовскі.

"Він мало того, що вірить, так він ще й боягузливе створення. Він хоче убезпечити себе від якоїсь магії, як від якоїсь хвороби. Але це не допоможе. Історичний досвід показує, що якщо чогось боїшся, від того і помреш", - додала екстрасенс.

Раніше український екстрасенс Марія Тиха розібрала особисте життя президента Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської на картах Таро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ