Звичні усім оладки з яблуками влітку можна замінити на оладки з вишнями. У розпал сезону цих ягід багато господинь готують з них різні десерти, у тому числі різні пироги, млинці, тощо. Ми пропонуємо вам простий рецепт вишневих оладок, смак яких знайомий усім з дитинства.
Ніжні оладки з вишнями
Інгредієнти:
Вимийте вишні, покладіть їх на паперовий рушник, щоб зійшла вся зайва волога. Видаліть кісточки.
У мисці змішайте кефір, цукор, яйце та розпушувач для тіста. Додайте борошно, дрібку солі та ванілін. Змішайте тісто до однорідності, додайте ложку олії.
Додайте вишні до тіста та обережно перемішайте. Вишні мають бути сухі, аби тісто не було занадто рідким.
Розігрійте сковороду, додайте олію. За допомогою ложки сформуйте оладки та викладіть їх на сковороду. Зменшіть вогонь. Смажте оладки до золотистої скоринки з обох боків.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати оладки на воді без додавання кефіру та яєць.