Today.ua

Ніжні відбивні у клярі: у чому замаринувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим

Ніжні відбивні з курки можна подавати з будь-яким гарніром. Важливо заздалегідь замаринувати м'ясо, тоді ваші відбивні вийдуть соковитими та танутимуть у роті. Пропонуємо спробувати приготувати маринад з цибулі і залишити в ньому м'ясо мінімум на півгодини. Результат вас приємно здивує.

Курячі відбивні у цибульному маринаді

Інгредієнти:

Для кляру:

Куряче філе або індичку поріжте або відбийте молотком.

Для маринаду потрібно змішати цибулю, яйце, сіль та перець. Збийте усі інгредієнти блендером.

Змастіть кожну курячу відбивну маринадом. Накрийте кришкою та залиште маринуватися на 30-50 хвилин. Найкраще для маринування брати пластиковий контейнер або каструлю.

Щоб приготувати кляр, змішайте яйця, сіль, перець та трохи борошна. Перемішайте вінчиком, як на омлет.

Мариновані шматочки м'яса обваляйте спочатку у борошні, потім у клярі.

Обсмажуйте курячі відбивні з обох боків не більше 5 хвилин. Викладіть відбивні на серветку, щоб зайве масло стікло.

Подавайте відбивні до столу з будь-яким гарніром або салатом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, у чому замаринувати курячі стегенця, щоб вони вийшли соковитими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ