Today.ua

Новий блекаут в Україні: астролог назвав дату, коли в країні почнуться відключення світла

Торік в Україні були серйозні перебої зі світлом через російську атаку по критичній інфраструктурі. За словами астролога, те саме відбудеться цього року, і дуже скоро.

Український астролог Влад Росс зазначив, що зараз Росія накопичує кількість безпілотників, якими планує здійснювати удари по електростанціях, щоб занурити українців у темряву та холод. За його словами, у вересні ці атаки будуть масовішими.

"Диктатор скупив стільки дронів, що так. Блекаут буде такий же, як і минулого року. Побоюватися варто 20-х чисел вересня, тому що Сонце переходить у Терези в цей період. Рекомендую заздалегідь придбати генератори, щоб потім не купувати їх по подвійній ціні", - зазначив експерт із зірок.

Однак Росс називає і позитивний бік, зазначаючи, що українці все одно вистоять і продовжать боротьбу.

Як зазначає астролог, війна триватиме доти, доки Путін не помре. Але цього не станеться цього року. Росс зазначає, що смерть диктатора призведе до заморозки конфлікту, а після українці рушать із новою силою навесні 2024 року.

Інакше, якщо Путін не помре або його не ліквідують свої ж, то Україна нарешті отримає необхідну кількість зброї та самотужки прийде до перемоги.

Нагадаємо, астролог спрогнозувала розвиток війни в Україні – станеться переломний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ