Today.ua

Новорічний манікюр 2020-2021: варіанти святкового дизайну на будь-який смак

У новорічну ніч і вбрання, і зачіска, і манікюр повинні бути особливими. Щоб досягти святкового ефекту, потрібно не тільки вибрати той дизайн і стиль, який підходить саме вам, але і відповідати трендам року, що минає. У манікюрі це нюдовое і однотонне покриття, гліттер і геометричні мотиви.

Білий металевий бик стане господарем наступаючого, 2021 року, тому і кольори для святкового манікюру потрібно вибрати відповідні. Всі відтінки сірого, блакитного, бежевого, а також сріблястий, білий і пастельні кольори легко поєднуються між собою і підійдуть для новорічного дизайну.

Манікюр для зустрічі 2021 року може бути навіть однотонним, але яскравим. І навіть не потрібно придумувати додатковий декор. Ваші нігті в темно-синьому, сріблястому або блакитному кольорі будуть виглядати яскраво і стильно. Манікюр з глітером був популярним серед модниць протягом всього 2020 року. Новий рік Бика можна з упевненістю зустрічати з таким манікюром. Для більш святкового вигляду, зверніть увагу на перламутрову втірку. Блискучий манікюр створить святковий настрій і зверне увагу на її власницю. Гліттер може бути різних розмірів, кольорів і форм, що дозволить створити нестандартний і оригінальний манікюр на будь-який смак і колір. З року в рік актуальності не втрачають новорічні мотиви. Сніжинки, ялинки, цукерки або олені на нігтях і в 2021 році будуть виглядати доречно і святково. Поєднуйте актуальні кольори нового року з традиційними малюнками і ваш манікюр буде відрізнятися на фоні інших. Якщо ви любите привертати увагу, тоді для зустрічі 2021 року Бика стилісти рекомендують нафарбувати всі нігті рожевим лаком в пастельній гамі або прикрасити їх стразами. Втілюйте в дизайні манікюру всі ваші найяскравіші фантазії і сяйте в новорічну ніч яскравіше гірлянди на ялинці!

Раніше повідомлялося, як зробити святковий новорічний макіяж своїми руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ