Today.ua

Олена Шоптенко отримала серйозну травму: “Операція за кілька днів“

Олена Шоптенко потрапила у неприємну ситуацію, внаслідок якої опинилася у лікарні. Тепер на танцівницю чекає операція та тривала реабілітація.

Дворазова чемпіонка світу з бальних танців серед молоді Олена Шоптенко поділилася з підписниками свого Інстаграм подробицями ситуації, яка привела її на лікарняне ліжко. Танцівниця поскаржилася, що вже давно відчувала необхідність перерви, але так і не послухала себе. Але тепер їй доведеться зменшити темп життя.

"Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після - реабілітація 2 місяці. Я не буду говорити, наскільки для мене важливі ноги і які у мене зараз відчуття, таких травм у мене не було ніколи", - поділилася Альона, хоча не стала казати, що саме з нею сталося.

За словами Шоптенко, вона зробить все для якнайшвидшого одужання. Але найближчими місяцями вона точно відмовиться від занять та майстер-класів. Танцівниця зазначила, що використає цю ситуацію з користю, а в майбутньому більше часу приділятиме своєму здоров'ю.

Шанувальники та знамениті друзі у коментарях побажали Альоні міцного здоров'я та попросили її берегти себе.

Нагадаємо, що в родині Віталія Козловського відбулася, навпаки, радісна подія – співак та його дружина готуються до народження першої дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ