Today.ua

Олена Зеленська показала, як додати наймодніший колір весни у діловий образ

Олена Зеленська знову продемонструвала чудовий смак під час нової появи на публіці. Перша леді обрала модний діловий костюм й доповнила його блузою трендового відтінку.

Дружина українського президента взяла участь у Київській міжнародній конференції, присвяченій відновленню прав жертв насильства під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У рамках заходу учасники обговорили Проєкт із надання невідкладних проміжних репарацій.

"Ми не можемо скасувати той біль, якого вже завдав агресор. Але можемо бути для цього болю знеболювальним. Показати, що не всі у світі вбивці й ґвалтівники, що допомога та підтримка є. Є справедливість. І завжди є заради чого жити",- відзначила перша леді України.

Для участі у конференції Олена обрала, як часто це робить, діловий костюм. Він складався з широких чорних штанів та подовженого двобортного піджака того ж кольору. Доповнити вбрання Зеленська вирішила блузою сріблясто-сірого відтінку.

Зазначимо, що у 2024 році сірий колір став одним із трендів, разом з червоним. Багато іменитих дизайнерів додали його в свої колекції, пропонуючи розбавляти базовий відтінок яскравішими деталями або створювати монохромні сірі образи для різних випадків у житті.

Нагадаємо, що нещодавно Олена Зеленська показала й інший стильний образ, який вона прикрасила особливою брошкою із символічним значенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ