Today.ua

Олена Зеленська у костюмі-трійці та на шпильках відвідала книжковий фестиваль у Києві

Дружина українського президента взяла участь у фестивалі "Книжкова країна". Для нового виходу в світ Олена Зеленська вибрала стильний діловий костюм модного відтінку.

У Києві пройшов фестиваль "Книжкова країна", який відбувся за підтримки Офісу президента та Міністерства культури та інформаційної політики. На ньому була присутня і перша леді України. Олена Зеленська взяла участь у круглому столі на тему "Дитяче читання без бар'єрів", присвяченому доступності дитячої літератури в Україні.

Під час заходу перша леді зазначила, що в нашій країні важливо випускати книги про інклюзію, де героями стають різні люди, зокрема, з різними захворюваннями, травмами, пораненнями та проблемами.

"Створити зараз такі дитячі книги в Україні означає створити безбар'єрне покоління – з безбар'єрністю у свідомості: у розумінні себе та інших, відкритості до них", - зазначила Олена.

На книжковий фестиваль Зеленська одягла стильний діловий костюм трендового кольору – темно-сірого. Перша леді обрала вбрання, що складається з прямих штанів, жилета та двобортного піджака, яке доповнила топом у тон і класичними туфлями-човниками на високій шпильці.

Олена прикрасила образ хусткою-паше у дрібний горошок та круглими сережками. Вона поклала волосся на косий проділ і зробила денний макіяж у коричневих тонах.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку та з особливою брошкою відвідала презентацію кулінарної збірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ