Today.ua

Ольга Сумська поділилася рецептом новорічного салату “Чоловічі сльози“: їстимуть та плакатимуть

Ольга Сумська поділилася рецептом новорічного салату з оригінальною назвою "Чоловічі сльози". Актриса та телеведуча пояснила, чому чоловіки будуть їсти його та плакати.

Зірка серіалу "Кріпосна" любить готувати у вільний від зйомок час. Ольга Сумська вміє радувати близьких незвичайними стравами. Вона закликала українців приготувати листковий салат, який відрізняється від звичних нам "Оселедця під шубою" та "Мімози".

Інгредієнти 

Приготування

Потрібно нарізати цибулину маленьким кубиком. Потім залити її окропом і залишити - це допоможе прибрати зайву гіркоту. Відваріть яйця.

Куряче філе слід відварити і нарізати кубиком. Це м'ясо стане першим шаром та тарілці, його потрібно змастити майонезом.

З цибулі потрібно злити воду через сито, покласти його в миску і залити оцтом, щоб замаринувати.

Мариновані гриби слід нарізати дрібними шматочками.

Другим шаром у салаті буде цибуля, потім гриби. Зверху потрібно натерти чотири яйця. Наступним шаром стане корейська морква та майонез.

Новий шар – тертий сир. Залишається прикрасити страву. Для цього використовуйте останнє яйце, яке потрібно розділити на білок та жовток. Зверху треба натерти на дрібній тертці жовток, а по краях білок. Салат вийде схожим на сонечко.

"Чоловічі сльози - це тому, що чоловік буде їсти його і плакати - від щастя та задоволення", - з гумором зазначила народна артистка України.

Теледіва уточнила, що порція салату містить 742 ккал. Щоб спалити їх, доведеться годину бігати або 70 хвилин займатися балетом.

Раніше Ольга Сумська поділилася рецептом свого фірмового пирога зі сливами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ