Today.ua

Омлет по-японськи: покроковий рецепт апетитного тамагояки на сніданок

Багато людей звикли снідати стравами із яєць. І якщо набридли звичні омлети та яєчні, то можна порадувати себе та родину оригінальним сніданком по-японськи, який називається тамагояки. Як його приготувати?

Рецепт смачного тамагояки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. У невелику миску влийте соєвий соус і додайте питну воду.
  2. Після в суміш, що вийшла, потрібно всипати сіль і цукор.
  3. Ретельно перемішайте інгредієнти до повного розчинення солі та цукру.
  4. У велику миску розбийте яйця і влийте суміш із соєвого соусу.
  5. Добре перемішайте інгредієнти вінчиком або вилкою, щоб вийшла однорідна маса.
  6. Далі потрібно розігріти сковороду і змастити її невеликою кількістю олії. Робити це краще спеціальним силіконовим пензликом або звичайною паперовою серветкою.
  7. Зробіть вогонь на мінімум і влийте в сковороду третину яєчної суміші.
  8. Коли нижня частина омлету схопиться, потрібно акуратно згорнути його рулетом і відсунути на край сковороди.
  9. Знову змастіть вільну поверхню сковороди рослинною олією і влийте половину яєчної суміші, що залишилася.
  10. Смажте на маленькому вогні і коли омлет трохи підсмажитися, загорніть його на перший рулет.
  11. З сумішшю, що залишилася, потрібно вчинити так само.
  12. У результаті повинен вийти рулет із трьох шарів. Його потрібно перекласти на тарілку і нарізати на шматочки товщиною близько 2-3 сантиметрів.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачної яєчні-скрембл, яка ідеально підходить для сніданку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ