Today.ua

Омолодить на очах: названа найкраща стрижка для жінок старше 50 років

Правильно підібрана стрижка може омолодити свою власницю на десяток років. Стилісти одноголосно радять жінкам за 50 звернути увагу на одну стрижку. Вона приховає зайві зморшки, додасть волоссю об'єму, а самій жінці – впевненості в собі.

Йдеться про градуйований боб. Ця стрижка передбачає, що пасма стрижуться різної довжини - від довших до коротких. За рахунок цього на волоссі створюється об'єм.

Градуювання користується популярністю, якщо волосся сильно пошкоджене. Воно рятує від посічених і сухих кінчиків.

Стрижку градуйований боб можна впізнати за такими ознаками:

Якщо волосся занадто тонке для створення бажаного об'єму, попросіть майстра підрізати пасма драбинкою на маківці, а загальну довжину зробіть короткою.

Якщо у вас кучеряве волосся, то від градуювання взагалі можна відмовитися, воно не буде помітне. Об'єм і так утворюється за рахунок різної довжини пасм.

Переваги градуйованого боба

Безумовним плюсом цієї стрижки є те, що вона красиво виглядає навіть без укладання, адже майстер створює на волоссі чітку форму.

Градуйований боб омолоджує зовнішність і робить чітким овал обличчя. Він може приховати великий ніс або підборіддя, тому якщо ви турбуєтеся про свої недоліки і хочете приховати їх за допомогою стрижки, то боб - вдалий варіант для цього.

Чубчик на додачу до цієї стрижки допускається, але є нюанс: жінкам за 50 краще обирати довгий чубчик з укладанням по діагоналі або асиметричний чубчик.

Раніше повідомлялося, з якими стрижками вдало поєднується трендовий чубчик "бахрома".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ