Корейська кухня варта особливої уваги. Блогер поділилася рецептом неймовірно смачних овочевих оладок ще свого дідуся.
Овочеві оладки по-корейськи - рецепт
Інгредієнти:
для тесту:
- 1 склянка борошна
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 склянка води
- 1 чашка зелені цибулі-порею
- 1/2 склянки моркви
- 3 гілочки зеленої цибулі
- 1/2 чашки червонокачанної капусти
- 1 перець халапеньо
- 2 столові ложки олії авокадо
для соусу:
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка соку лимона
- 1 чайна ложка води
- 1 столова ложка кунжутної олії
- 1 чайна ложка насіння кунжуту
Спосіб приготування:
- Зелень цибулі-порею, червонокачанну капусту тонко нарізати.
- Моркву натерти на великій тертці
- Нарізати зелену цибулю.
- Халапеньо очистити від насіння, нарізати тонкими смужками.
- Змішати борошно, сіль та воду.
- Додати овочі в тісто і перемішати.
- Змішати в ємності інгредієнти для соусу та відкласти убік.
- Розігріти велику сковороду на середньому вогні та додати олію авокадо.
- Викласти тісто на сковороду (можна у вигляді оладок, а можна як млинець), приплюснути лопаткою.
- Обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору, а потім викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб стік зайвий жир.
- Подавати разом із соусом.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Смачного!
Пропонуємо також спробувати приготувати швидкий полуничний джем без цукру - знадобляться лише два основні інгредієнти.