Today.ua

Овочеві оладки по-корейськи: швидкий рецепт пікантної страви з соєвим соусом

Корейська кухня варта особливої уваги. Блогер поділилася рецептом неймовірно смачних овочевих оладок ще свого дідуся.

Овочеві оладки по-корейськи - рецепт

Інгредієнти:

для тесту:

для соусу:

Спосіб приготування:

  1. Зелень цибулі-порею, червонокачанну капусту тонко нарізати.
  2. Моркву натерти на великій тертці
  3. Нарізати зелену цибулю.
  4. Халапеньо очистити від насіння, нарізати тонкими смужками.
  5. Змішати борошно, сіль та воду.
  6. Додати овочі в тісто і перемішати.
  7. Змішати в ємності інгредієнти для соусу та відкласти убік.
  8. Розігріти велику сковороду на середньому вогні та додати олію авокадо.
  9. Викласти тісто на сковороду (можна у вигляді оладок, а можна як млинець), приплюснути лопаткою.
  10. Обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору, а потім викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб стік зайвий жир.
  11. Подавати разом із соусом.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Vegan | Healthy | Recipe (@plantbased.green)

Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати швидкий полуничний джем без цукру - знадобляться лише два основні інгредієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ