Today.ua

П'ять найкращих літніх зачісок на коротке волосся

Робити цікаві зачіски можна не тільки на довгому волоссі, але і на короткому. Стилісти показали наймодніші укладання цього літа.

Коротке волосся це не тільки практично, але й красиво. До того ж є як мінімум п'ять укладок, які можна зробити якщо ваше волосся ледве дістає до підборіддя.

Низький пучок

Волосся потрібно зібрати ззаду в хвіст, закріпити його можна на потилиці або нижче, де у нас ямка на шиї. Найкоротші пасма у обличчя можно залишити розпущеними, обрамляти обличчя. Їх також можна підкрутити на плойку, створивши грайливі локони – це частіше потрібно дівчатам із тонким типом волосся.

Гладке укладання або ефект мокрого волосся

Для того, щоб укласти волосся, знадобиться гарний укладальний засіб - гель та лак. Локони потрібно щедро змастити лаком і сформувати укладання - волосся можна просто зачесати назад або зробити завитки в стилі 20-30-х років.

Недбалий хвостик

Не треба недооцінювати цю зачіску. Адже створити зачіску, ніби ви не намагалися, а поспіхом зав'язали гумку, не так просто без "півнів". Однак чим розслабленішим вийде укладання, тим цікавішим буде виглядати лук - не потрібно добиватися ідеалу.

Зачіска з крабиком

Влітку передні пасма часто липнуть до обличчя, через що не тільки швидше жирніє волосся, але і це загрожує висипаннями на обличчі. Виправити це можна, якщо прибрати їх від обличчя та закріпити на потилиці або з боків (якщо не вистачає довжини) крабиком, крабиками чи шпильками.

Дві тонкі кіски у обличчя

Зачіска, яка, напевно, ніколи не вийде з моди. Навіть маючи чубок, його можна вплести в кіски або пасма різної довжини, що відросли. Зафіксувати їх краще спеціальними крихітними резинками під колір волосся.

Два пучки з розпущеним волоссям

Прекрасний варіант для короткого волосся, так як можна створити цікаву зачіску, навіть якщо не вистачає довжини по всій голові.

Нагадаємо, стилісти показали, найкращі короткі стрижки - три наймодніші зачіски 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ