Today.ua

Паска “Червоний оксамит“: як приготувати яскравий великодній десерт

Ті господині, які хочуть поекспериментувати перед Великоднем та здивувати близьких оригінальним десертом, можуть приготувати паску "Червоний оксамит". Вона виходить не лише смачною, але ще й дуже гарною. Як зробити червону паску з білою цукровою глазур'ю?

Рецепт паски "Червоний оксамит"

Інгредієнти:

Глазур

Приготування:

  1. Сир необхідно перетерти через сито.
  2. У нього слід додати просіяне борошно, розпушувач і цукор.
  3. Білий шоколад потрібно порубати ножем у дрібну крихту і додати в сир.
  4. Вбийте в інгредієнти яйця та перемішайте.
  5. У масу необхідно додати 4-5 крапель харчового барвника.
  6. За допомогою вінчика ретельно перемішайте тісто, щоб воно було однорідного кольору.
  7. У підготовлені для випікання пасок форми розкладіть тісто.
  8. Поставте у тепле місце на 15 хвилин.
  9. Після цього поставте паски в нагріту до 160 градусів духовку і випікайте 40-45 хвилин.
  10. Для приготування цукрової глазурі потрібно два охолоджені яєчні білки збити міксером до стійкої піни.
  11. Потім додати цукрову пудру і лимонний сік, продовжуючи збивати, поки маса не набуде тягучої текстури.
  12. Охолоджені паски потрібно змастити глазур'ю і дати їй застигнути.

Пропонуємо також кілька варіантів іншої глазурі для паски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ