Відомий український вчений-медик та кардіохірург Микола Амосов вигадав вітамінну суміш, яка допомагає зміцнити імунітет та серцево-судинну систему. Як приготувати її в домашніх умовах?
За словами алерголога Ольги Тарнавської, холодна пора року – найкращий час для прийому пасти Амосова, яка призначена для запобігання застудним захворюванням. Вона також зазначила, що регулярне вживання цієї вітамінної суміші може сприяти продовженню життя, оскільки благотворно впливає на нервову систему, покращує кровообіг і роботу шлунково-кишкового тракту та захищає від утворення тромбів.
Як приготувати пасту Амосова?
Інгредієнти:
- Темні родзинки – 200 грамів
- Чорнослив – 200 грамів
- Курага – 200 грамів
- Інжир чи фініки – 200 грамів
- Горіхи – 200 грамів
- Лимон – 1 середнього розміру
- Натуральний мед – 200 грамів
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Приготування:
- Усі інгредієнти потрібно перемолоти блендером або перекрутити за допомогою м'ясорубки окремо.
- Після цього змішати їх і залити натуральним медом, ретельно перемішуючи суміш.
- Потім пасту, що вийшла, слід перекласти в чисту скляну тару і ретельно закрити кришкою.
Зберігати пасту Амосова необхідно в холодильнику. Її термін придатності 6 місяців.
Як споживати?
Дорослим людям слід приймати по одній столовій ложці пасти на день за пів години до прийому їжі. Тим, у кого чутливий кишечник, краще вживати суміш через пів години після прийому їжі. А дітям рекомендується по 1 чайній ложці пасти на день. Курс має тривати 30 днів.
Важливо! Людям з цукровим діабетом або алергікам необхідно перед початком прийому пасти Амосова порадитися з лікарем.
А раніше ми писали про те, які продукти шкідливо їсти з хлібом.