Today.ua

Печінковий торт із секретним інгредієнтом: що додати у страву для яскравішого смаку

Багато господарок готують смачний печінковий торт для святкового столу. І часто використовують той самий рецепт. Але страві можна надати більш оригінального та ніжного смаку. Для цього у тісто потрібно додати секретний інгредієнт.

Ми поділимося рецептом апетитного печінкового торта із секретним інгредієнтом та грибною начинкою.

Рецепт печінкового торта

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Печінку потрібно промити, обрізати прожилки та пропустити через м'ясорубку.
  2. Яблуко слід очистити та натерти на дрібній тертці.
  3. У печінку додайте яблуко, яйця, сіль та мелений перець, перемішайте та всипте борошно.
  4. Замісіть тісто густе, як на оладки.
  5. Змастіть сковороду олією і обсмажуйте млинці по 1-2 хвилини з кожного боку.
  6. Дайте їм охолонути.
  7. В цей час можна зробити начинку для торта.
  8. Гриби потрібно нарізати дрібними кубиками та обсмажити на сковороді близько 10 хвилин.
  9. Цибулю потрібно очистити та нарізати дрібним кубиком.
  10. Моркву також потрібно очистити та натерти на тертці.
  11. Додайте цибулю і моркву до грибів і обсмажуйте 5-7 хвилин.
  12. Дайте начинці охолонути.
  13. У майонез додайте подрібнений часник і перемішайте.
  14. Тепер можна розпочинати формування торта.
  15. Кожен печінковий млинець змащуйте майонезом та невеликою кількістю начинки.
  16. Верхній шар змастіть майонезом та посипте подрібненою зеленню.
  17. Дайте настоятися кілька годин та подавайте на стіл.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом святкової гарячої страви на Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ