Today.ua

Перукарі назвали наймодніші відтінки волосся, які будуть у тренді влітку

Модні тенденції – річ мінлива, тож те, що було модним ще вчора, може стати антитрендом наступного дня. І це стосується не лише одягу, а й перукарського мистецтва. Тому модницям важливо стежити за новими віяннями моди зачісок, щоби залишатися стильними. І їм може знадобитися інформація про наймодніші відтінки волосся літа 2024 року.

Ванільний блонд

Світлі відтінки волосся ніколи не виходять із трендів. Єдине, що змінюється, – це тип блонду. Так, влітку 2024 року буде модним ванільний відтінок. Він підходить жінкам зі світлою шкірою та чудово виглядає у техніці балаяж, яка дозволяє не оновлювати колір до восьми місяців.

Карамель

Це також відтінок для блондинок, але для тих, які люблять темніші тони для фарбування волосся. Такий колір візуально робить локони більш об'ємними, відмінно підходить для коротких стрижок або довгого волосся. Щоб зробити відтінок ще привабливішим, його можна розбавити пасмами на кілька тонів світлішим.

Мідний абрикос

Цей трендовий відтінок прийде на зміну ковбойській міді, яка є актуальною навесні. Влітку 2024 можна пофарбувати всі локони в цей яскравий і природний рудий колір, або зробити ефектне мелірування.

Шоколадний

Звичайно ж, брюнетки теж зможуть вибрати для себе трендовий відтінок. Влітку їм варто зробити ставку на теплий і глибокий шоколадний колір, який зробить їхній образ ще ефектнішим. Модниці також можуть поекспериментувати з різними техніками фарбування, додавши світліші тони до темної основи.

Пропонуємо також дізнатися про манікюр, який буде модним у літні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ