Пиріжки будуть пишними протягом кількох днів: секретний спосіб приготування тіста

Автор: Анастасия Березовская

Досвідчені кулінари поділилися секретом, як правильно замішати тісто на пиріжки, щоб вони не опустилися після остигання та були смачними протягом кількох днів.

Пиріжки будуть пишними протягом кількох днів: секретний спосіб приготування тіста - today.ua

Смажені пиріжки - одни з найулюбленіших ласощів на українському столі. І часом буває так, що краще їх з'їсти відразу, тому що після остигання тісто опускається і продукт вже не такий смачний. Але це все через те, що спочатку було порушено процеси приготування.

Щоб цього уникнути, достатньо слідувати лише одній головній пораді при замішуванні тіста.

Пиріжки будуть пишними протягом кількох днів: секретний спосіб приготування тіста

Популярні зараз

Частині пенсіонерів перерахують пенсію у червні: хто отримає додаткову тисячу гривень

Евакуацію з Вовчанська терміново зупинено: що відбувається в одній із найгарячіших точок війни

Киянам слід бути готовими до вимкнень електроенергії на тиждень

В Україну доставлено один із найкращих у світі комплексів ППО з Німеччини

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Шеф-кухарі відзначають, що вся справа у послідовності додавання інгредієнтів. Щоб готові пиріжки не осіли після остигання, при замішуванні тіста важливо спочатку змішати всі сухі інгредієнти, окремо рідкі, і вже потім перемішувати все разом. В останню чергу кулінари радять додавати яйця, завдяки чому випічка і залишатиметься пишною і хрусткою.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як зварити холодець за годину – більше не потрібно довго уварювати бульйон.