Досвідчені кулінари поділилися секретом, як правильно замішати тісто на пиріжки, щоб вони не опустилися після остигання та були смачними протягом кількох днів.
Смажені пиріжки - одни з найулюбленіших ласощів на українському столі. І часом буває так, що краще їх з'їсти відразу, тому що після остигання тісто опускається і продукт вже не такий смачний. Але це все через те, що спочатку було порушено процеси приготування.
Щоб цього уникнути, достатньо слідувати лише одній головній пораді при замішуванні тіста.
Популярні зараз
Російська армія до 9 травня спробує захопити ще одне українське місто
Кулеба зробив заяву про переговори з Росією: названо головну умову України
Фахівці назвали моторне мастило, яке не можна заливати в двигун автомобіля з пробігом
Шеф-кухарі відзначають, що вся справа у послідовності додавання інгредієнтів. Щоб готові пиріжки не осіли після остигання, при замішуванні тіста важливо спочатку змішати всі сухі інгредієнти, окремо рідкі, і вже потім перемішувати все разом. В останню чергу кулінари радять додавати яйця, завдяки чому випічка і залишатиметься пишною і хрусткою.
Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як зварити холодець за годину – більше не потрібно довго уварювати бульйон.