Today.ua

Пиріжки будуть пишними протягом кількох днів: секретний спосіб приготування тіста

Досвідчені кулінари поділилися секретом, як правильно замішати тісто на пиріжки, щоб вони не опустилися після остигання та були смачними протягом кількох днів.

Смажені пиріжки - одни з найулюбленіших ласощів на українському столі. І часом буває так, що краще їх з'їсти відразу, тому що після остигання тісто опускається і продукт вже не такий смачний. Але це все через те, що спочатку було порушено процеси приготування.

Щоб цього уникнути, достатньо слідувати лише одній головній пораді при замішуванні тіста.

Шеф-кухарі відзначають, що вся справа у послідовності додавання інгредієнтів. Щоб готові пиріжки не осіли після остигання, при замішуванні тіста важливо спочатку змішати всі сухі інгредієнти, окремо рідкі, і вже потім перемішувати все разом. В останню чергу кулінари радять додавати яйця, завдяки чому випічка і залишатиметься пишною і хрусткою.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як зварити холодець за годину – більше не потрібно довго уварювати бульйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ