Пишний омлет на сковороді: секретний інгредієнт не дасть страві “упасти“

Автор: Ольга Березовська

Омлет – це смачний та поживний сніданок для всієї родини. Але не кожній господині вдається зробити його справді пишним та повітряним. І їм може стати в нагоді порада досвідчених кулінарів, які знають, що додати в страву.

Пишний омлет на сковороді: секретний інгредієнт не дасть страві “упасти“ - today.ua

Виявляється, лише один інгредієнт не дає омлету "падати" після вимкнення вогню під сковородою. І, скоріш за все, його можна знайти на кожній кухні.

Як приготувати пишний омлет?

Інгредієнти:

  • Молоко – 100 мілілітрів
  • Яйця – 3 штуки
  • Сіль - на смак
  • Рослинна олія – 1 столова ложка
  • Секретний інгредієнт: лимонний сік – пара крапель

Пишний омлет на сковороді: секретний інгредієнт не дасть страві “упасти“

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготування:

  1. Для пишного та смачного омлету варто вибирати свіжі та холодні яйця. Їх потрібно вбити в миску і трохи розбити вилкою, змішуючи жовток та білок.
  2. Після влити молоко і ретельно збити вилкою або віночком.
  3. Потім слід додати сіль та інші спеції та трави на ваш смак і ще раз перемішати.
  4. Далі в яєчну масу варто додати пару крапель лимонного соку, який допоможе зробити текстуру омлету більш пишною та повітряною.
  5. Добре нагрійте сковороду і налийте на неї олію.
  6. Після вилийте в сковороду яєчну масу і готуйте на невеликому вогні, накривши кришкою.
  7. Коли омлет буде готовим, вимкніть вогонь і дайте страві п'ять хвилин постояти.
  8. Потім можна знімати кришку зі сковороди та подавати гарячий омлет на стіл.

Пишний омлет на сковороді: секретний інгредієнт не дасть страві “упасти“

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Смачного!

Нагадаємо також рецепт смачної закуски з оселедця – форшмаку із секретним інгредієнтом.

Головне