Today.ua

Подовжене каре: 4 стильні стрижки, які підкреслять красу своєї власниці

Однією з найстильніших зачісок, які ніколи не вийдуть з моди, можна назвати подовжене каре. Багато хто запевняє, що ця стрижка не потребує укладання, але це не правда. Будь-яку зачіску доведеться хоч мінімально, але укладати – і видовжене каре найменше з бід. Стилісти розповіли про різновиди цієї стрижки і як правильно підібрати зачіску, щоб підкреслити переваги своєї зовнішності.

Вважається, що подовжене каре підходить всім залежно від типу стрижки, і це правда. Вміло підібрана довжина, нахил, з чубчиком або без, може забезпечити дівчині чудовий зовнішній вигляд.

Класичне видовжене каре

Ця зачіска має характерний нахил – довжина позаду коротша і йде на подовження до обличчя. Подовжене каре без чубчика краще вибирати дівчатам з овальним і круглим обличчям, щоб візуально подовжити його і звузити.

Подовжене каре з чубчиком

Завдяки вміло підібраному чубчику можна візуально скоригувати риси обличчя, приховати повні щоки або загострити вилиці. Дівчатам з вираженою асиметрією обличчя (саме вираженою, тому що асиметрія обличчя є абсолютно у всіх) найкраще буде з подовженим каре з косим чубчиком. Враховуючи довжину, бік та нахил чубчика можна візуально скоригувати риси.

З правильною рівною чи рваною чілкою, що прикриває лоб, можна скинути десяток років.

Найстильнішим варіантом стрижки в 2022 році вважається подовжене каре з довгою чілкою - не коротшою за лінію підборіддя.

Градуйоване видовжене каре

Багато дівчат скаржаться на проблему тонкого та рідкого волосся, саме для них і придумали градуйоване подовжене каре. Завдяки багатошаровості створюється об'єм. До того ж ця зачіска справді проста у укладанні.

Асиметричне видовжене каре

Ця зачіска підійде дівчатам, які хочуть виділятись і не бояться експериментувати. Так вдасться підкреслити на своєму індивідуальному стилі. Також завдяки асиметричності можна скоригувати риси обличчя та навіть візуально зменшити об'єми.

Нагадаємо, названо п'ять стильних стрижок француженок, які не вимагають укладання - не лише шег та боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ