Today.ua

Погода на вихідні 27 та 28 квітня: синоптик розповіла, у яких регіонах пройдуть дощі

Український синоптик оприлюднила новий прогноз погоди на вихідні 27 та 28 квітня. Наталка Діденко обіцяє українцям хорошу та теплу погоду, але місцями пройде дощ.

Згідно з новим прогнозом погоди на останні вихідні квітня, у більшості областей очікується тепла та суха погода. Але в деяких регіонах все ж таки може пройти дощі.

"Антициклон впродовж найближчих вихідних витіснить дощі з України і практично повсюди 27-28 квітня переважатиме суха красива погода із білими хмарками та вітамінним лагідним сонцем", - поділилася Наталка Діденко.

Вона додала, що дощ може пройти в ніч проти 27 квітня на північному сході, а в неділю ввечері на лівобережній частині країни. Але це будуть незначні опади.

Щодо температури повітря у вихідні, то очікується підвищення до +17…+22 градусів Цельсія, а на сході аж до +22…+26 градусів. У столиці у суботу та неділю буде хороша погода без опадів та з максимальною температурою +17 градусів вдень.

Наталка Діденко також розповіла про те, якою буде погода перед Великоднем. Вона повідомила, що тепла побільшає. Стовпчики термометрів покажуть від +19 до +25 градусів.

У таку погоду багато українців вирушать на город, тому пропонуємо місячний календар для садівників, який розповість, коли садити рослини в травні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ