Пончики дуже жирна і нездорова їжа, тому що до її складу входить дуже багато цукру, а готуються вони у фритюрі, повністю занурюючись у олію. Такий продукт точно не несе користі організму. Тому пропонуємо вам приготувати пончики в мікрохвильовій печі, які нутріціологи навіть дозволяють давати дітям.
Рецептом корисних пончиків із горіховою начинкою поділилася дитячий нутриціолог під ніком roksolana.harasymiv. До складу десерту входять всього чотири інгредієнти та горіхова паста.
Пончики в мікрохвильовій печі
Інгредієнти:
- Яйце
- 2 ст. л. натурального йогурту
- Банан
- 3 ст. л. рисового борошна
- Горіхова паста
Спосіб приготування:
- У силіконову форму для пончиків додати горіхову пасту і заморозити.
- Банан роздавити виделкою, додати до нього яйце, йогурт і борошно - добре перемішати або збити блендером до однорідності.
- З форми дістати застиглу пасту. Назад у форму налити половину тіста, вкласти в серединку пасту і залити другою половиною тіста.
- Готувати пончики в мікрохвильові печі 5 хвилин на найвищій потужності. Час приготування може змінюватись в залежності від потужності мікрохвильовки.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Готово.
Нагадаємо, названо найшкідливіше м'ясо, яке не можна вживати в їжу.