Today.ua

“Крим перетвориться на острів і Путін втратить владу“: астролог назвав дату завершення війни з Росією

З'явився новий прогноз щодо завершення війни із Росією. Дипломований астролог Влад Росс назвав дату завершення бойових дій.

Езотерик заявив, що російські окупанти зазнають нищівної поразки відразу після звільнення Криму. Влад Росс передбачив руйнування Кримського мосту у період із серпня до вересня. Коли ЗСУ підійдуть до півострова, лідер рашистів втратить владу внаслідок перевороту в країні, і війна на цьому закінчиться.

На думку провидця, Крим втратить Керченський міст і зв'язок з "великою землею":

"Будуть підбиті всі інші мости, що з'єднують Крим з материковою частиною України. Будуть підбиті і три північні, і Кримський міст. Коли Крим перетвориться на острів, припиняться поставки зброї російським військам, розташованим у Криму та на півдні. Серпень-вересень будуть переломним періодом, особливо кінець серпня – Крим перетвориться на острів”.

Росс зазначив, що наші захисники висунуть ультиматум окупантам – або вони самі підуть із Криму прямо на баржах, або ЗСУ відберуть його силою. У Москві відреагують на події, і одразу після ізоляції півострова в РФ відбудеться зміна влади.

"Коли українська армія підійде до Криму, у Москві трапиться переворот, внаслідок якого Путін втратить владу. На тому й закінчиться війна. Зрештою війна закінчиться цієї осені. Це найсприятливіший сценарій для всіх людей, які живуть в Європі та на планеті", – наголосив Влад Росс.

Дослідник зірок висловив сподівання, що до моменту повалення російського тирана не станеться нічого страшного. Влад Росс пояснив, що найнебезпечніше - це проходження Чорного Місяця стелліумом у зодіакальному знаку Лева наприкінці серпня та у вересні в гороскопі України.

"Чорний Місяць свідчить про можливість ядерного вибуху, вибуху на Запорізькій АЕС чи інших техногенних катастроф", – цитує експерта "Главред".

Раніше Влад Росс назвав найнебезпечніше українське місто, яке Путін хоче знищити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ