Усі знають смак салату з крабовими паличками. Його часто готують в українських сім'ях та подають як на святковий стіл, так і під час повсякденного обіду чи вечері з рідними. Пропонуємо рецепт цієї улюбленої закуски з нетиповим для неї інгредієнтом – молодою капустою. Завдяки їй салат заграє новим смаком.
Рецепт крабового салату з капустою
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 грамів
- Консервована кукурудза – 1 банка
- Молода капуста – 300 грамів
- Яйця – 3 штуки
- Майонез - 2-3 столові ложки
- Цибуля (за бажанням) – 1 невелика цибулина
- Зелені оливки (за бажанням) – 5 штук
Приготування:
- Для початку слід відварити яйця, остудити у холодній воді, очистити та нарізати кубиком або соломкою.
- Молоду капусту потрібно промити і дрібно нашаткувати.
- Крабові палички наріжте кубиком чи соломкою.
- Відкрийте банку кукурудзи та злийте з неї воду.
- У глибокій мисці з'єднайте подрібнені яйця, капусту та крабові палички.
- Додайте кукурудзу і дрібно нарізану цибулю та оливки (якщо вирішили додати і їх у салат).
- Перемішайте усі інгредієнти.
- Додайте майонез та знову перемішайте салат.
- За бажання, у нього можна додати огірки і зелень петрушки.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з крабових паличок із секретним інгредієнтом, який покращує смак цієї звичної страви.